Ons unieke, aloude botanische brouwproces eenvoudig uitgelegd...
En het is precies wat we met die ingrediënten doen dat onze drankjes zo speciaal maakt...
-
Smaakcreatie
- We controleren elk ingrediënt op geur, smaak en gevoel...
- We keuren het ingrediënt af als het niet voldoet aan de hoogste norm
- De onbewerkte ingrediënten liggen aan de basis van de smaak die in elke fles gaat
- Onze smaakcreatie-expert giet water, ethanol en ingrediënten in een vat en controleert de ingrediënten dagelijks
- De smaakextractie is pas voltooid wanneer onze smaakexpert dat zegt. Ze testen dit zelf
-
Botanisch brouwen
- Drie geheime ingrediënten worden gemengd en op laag vuur gekookt zodat hun smaken mooi samenvloeien
- We laten afkoelen en voegen gist toe
- Het brouwen begint; in deze fase beginnen we te infuseren met gember
- Het infuseren duurt minimaal 7 dagen; er wordt elke 12 uur geproefd
- Eens de gist zijn werk heeft gedaan, laten we de botanische basis afkoelen en rijpen zodat ze meer smaak krijgt
- Een selectie kiezen resulteert in het geheel verversen van de pagina.
- Opent in een nieuw venster.